Minulle on opetettu, että toisia ihmisiä ei saa nimitellä, se on sivistymätöntä ja huonoa käytöstä.  Täällä koiramaailmassa kuitenkin törmään tavan takaa tällaiseen sivistymättömyyteen. 

Rotujärjestömme kokouksessa tietyt ihmiset "livauttelelevat" itse keksimiään nimityksiä toisista harrastajista ja heidän koirilleen keksitään omaperäisiä "kutsumanimiä", joista koiran omistava henkilö ei ole kuullutkaan, saati käyttänyt.  Nyt tämä tapa on tullut käyttöön yhden henkilön nettisivuille.

Kun henkilö on rotujärjestön hallituksen luottamusta nauttiva mudien rotuneuvoja, kysynkin, hyväksyykö rotujärjestömme hallitus jäseniensä omistamien koirien uudelleen nimeämisen?  Henkilökohtaisesti en pidä että koiriani nimetään mm. tulostietojen yhteydessä uudelleen. Mielestäni minulla on oikeus kutsua koiraani sen oikealla nimellä, eikä se tarvitse muiden harrastajien antamia "haukkumanimiä"

Miltä teistä tuntuisi lukea oman koiranne nimen yhteydessä mm. Mölli, Julli, Piski ym?

Vaikka kuinka haluaakin toimia asiantuntijana, pitää kunnioittaa myös muiden mielipiteitä. Onko Unkarinpaimenkoirat ry.n hallituksen aika vaihtaa "asiantuntijaa" ja kiinnittää valinnassa huomiota luottamushenkilönsä kelpoisuuteen käytöstavoissa?