Ismo  02.09.2005 - 22:19
Pakko kommentoida...
"Kukaan ei uskalla vastata kysymyksiin." Kuka uskaltaisi, kun tietää joutuvansa niinsanottuun uskon sotaan kirjoittajan kanssa? 
Hallituksessa toimivien on uskallettava ottaa vastuu ja vastata jäsenien kysymyksiin. Nythän järjestö toimii siten että hallituksen jäsenet kertovat ystävilleen ja he taas eteenpäin. Tiedottaminen jäsenille on hoidettu huonosti. Mielestäni tilanne on tuotava julkiseksi.
 
Olen sivusta "pari" vuotta seuranneena sanoa, että aina on joku ollut jotain asiaa vastaan. Valitettavasti kuulen yleensä sen jonkun olevan yksi ja sama henkilö. Kertooko tämä siitä, että vain yksi uskaltaa vastustaa asioita ja muut ovat lampaina hiljaa? Vai kertooko tämä siitä, että sen yhdenkin olisi hyvä joskus pitää turpansa kiinni ja ajatella asioita ennenkuin sanoo niitä ääneen? Ajatella asioita kokonaisuutena. 
Kai kaikki muut ovat ilmeisesti tyytyväisiä tilanteeseen, minä en ole. Olen tuonut asiat esiin ja tulen tuomaan ne edelleenkin. Mikään ei muutu jos ei muuteta.

"Entisen - siis eronneen - puheenjohtajan nimi komeilee edelleen kaikissa rotujärjestön tiedoissa. Hän ottaa osansa sankaruudesta kun ilkeät ihmiset muistuttavat demokraattisesta toiminnasta. "
Tämä on kyllä mielestäni sääli, että näin on! Minun mielestä tämä on väärin. Itse olisin mielummin pyyhkinyt joka paikasta Reijan nimen pois ja pitänyt hänet puheenjohtajana .
"Pinteestä ei pääsee pakenemalla
lähtemällä kesken kauden.
Lupaukset pitää lunastaa.
Ei ole reilua ja rehellistä,
jättää joukot johtajatta,
oma vastuu kantamatta,
toisten harteille heittää.
Näin ei toimi taitava.
Huonot jättää huomiotta
osaamattomat ojentaa,
pitää ohjat omanaan,
eikä huoletta häviä. "
Kuten sanoin puheenjohtajalla on vastuu, joka on kannettava, kun on viran vastaanottanut. Silloin joutuu paneutumaan ikäviinkin asioihin eikä vaan edustamaan.

Kaikella on rajansa. Kirjoittaja voi itse kokeilla puheenjohtajuutta(olen kuullut, että kokeilit "hyvällä" menestyksellä), niin minä lupaan ja alleviivaan, että tulen olemaan yhtä mukava ihminen hänellä kuin hän on ollut puheenjohtajalle ja samalla koko järjestölle. Lupaan myös, että sinulta ei hommat lopu heti alkumetreillä, koska voi sitä valitusten tulvaa minkä joudut käsittelemään, kun minä pääsen vauhtiin.
Olen toiminut yhdistyksessä lähes kaikissa tehtävissä yli kymmenen vuotta, silloin kun tässä toimittiin rotujärjestöperiaatteiden mukaisesti, yritettiin puhaltaa yhteen hiileen. Miksi kuvittelet että minua kiinnostaisi puheenjohtajan tehtävät?

Olen läpeeni kyllästynyt olemaan hiljaa asiasta, kun yksi ihminen yrittää terrorisoida muuten aktiivista yhdistystä kirjoituksillaan ja teoillaan.
Tässä yhdistyksessä on mielestäsi kaikki päin persettä.Miksi et itse perusta omaa yhdistystä? Sinne voisi liittyä kaikki samalla tavalla sinun kanssa ajattelevat.
Suomen Kennelliitto hyväksyy vain yhden rotujärjestön rotua kohti. Jäsenistön vähimmäiskoko on n. 500 jäsentä, yhteen järjestöön on mahduttava kaikkien rotujemme harrastajien, myös niiden toisinajattelijoiden. Eli kaikilla on oikeus olla mukana ja hämmentämässä soppaa.

Muista, moni voi olla samaa mieltä kanssasi asioista, kun kysyt heiltä, mutta johtuuko se siitä
a) että ajattelevat samalla tavalla kuin sinä?
b) että he eivät jaksa ruveta väittelemään kanssasi, koska ovat todenneet sen turhaksi?
Tämänkin sivun anti on perin negatiivinen eli minkälaisen kuvan se antaa sivulliselle omasta kennelistäsi? Ajatteleppa sitä.
Ystävällisin terveisin
Ismo
 
Kiitos aktiivisuudestasi. On hyvä saada aikaan keskusteluja, muuten ei mikään muutu maailmassa.  Minusta epäkohtiin pitää puuttua ja kehittää toimintaa eteenpäin.
Terveisin
Riitta