HUOM. Unkarinpaimenkoirat ry. ei vastaa kasvattajien linkeissä olevien sivustojen sisällöstä.

Tämä lause rotujärjestömme sivulla kuvaa hyvin rotujärjestön hallituksen ja rotujemme kasvattajien välistä suhdetta. 

Tiedämme hyvin että kukaan eikä mikään vastaa toisten sivustojen tiedoista.  Rotujärjestömme hallitus haluaa tällä lauseella tehdä selväksi että he eivät arvosta jäseniään, kasvattajia ja kasvattajien linkit ovat sivuilla vain maksettuina mainoksina.

En minäkään vastaa, vaikka rodun harrastaja, jäsen ja kasvattaja olenkin, rotujärjestön sivuston sisällöstä, enkä missään nimessä hyväksy rotujärjestön toimintaa moneltakaan osin.

En jäsenenä ole tietoinen rotujärjestön hallituksen päätöksistä enkä linjauksista. En ole monessakaan asiassa samaa mieltä hallituksen kanssa enkä sitoudu rotujärjestön päätösien mukaiseen toimintaan.  

Mielestäni rotujärjestömme toimintakulttuuri on kasvattajavastainen eikä edistä rotujemme harrastusta.  Rotujärjestömme hallituksen toiminta on sisäänlämpiävää eikä nykyinen hallitus ole halukas muuttamaan toimintatapaansa.  Tiedotusta ei hoideta asianmukaisesti ja sivuston ylläpito on jäänyt sattumanvaraiseksi.  Uusia jäseniä ei hankita, jäseniä ei kouluteta, tapaamistilaisuuksia ei järjestetä........ 

Unkarinpaimenkoirat ry.n sivulla on myös linkkisivusto johon on valikoitu hallituksen yhteistyökumppaneiden linkit.  Niiden sisältö on ilmeisesti hallituksen mieleistä, kun vastaavaa ilmoitusta ei ole laitettu kyseiselle sivulle.

Olisiko aika muuttaa suuntaa?  Joko tulevana syksynä saisimme toisenlaista toimintaa?  Joko jäsenistö pääsisi syyskokoukseen paikalle?  Unkarinpaimenkoirat ry.n sivulle ilmestyi päivitys (edellisen päivän päiväyksellä), ilmesesti kirjoitukseni ansiosta, jossa ilmoitettiin syyskokouksen aika ja paikka: syyskokous pidetään 24.11.2007 Helsingin kennelpiirin kokoustilassa osoitteessa Taiteentekijäntie 7, 00350 Helsinki.

Olisko nyt aika jäsenten
 
saapua sekoittamaan hallituksen haaveita.  Heidän haaveensahan on jatkaa hiljaisuutta ja saamattomuutta omassa rauhassa, sabotoidakseen muiden jäsenten ja ulkopuolisten unkarilaistenrotujen harrastuksen.

Nettisivuilla on esittely järjestömme toiminnasta:
Yhdistyksemme järjestää neuvontaa rotuihimme liittyvissä kysymyksissä, ja pennun hankinnassa, jalostusneuvontaa, erikoisnäyttelyn vuosittain, kokeita ja kilpailuja, leirejä sekä koulutustilaisuuksia niin kasvattajille kuin lajien harrastajillekin. Siis milloin ja missä?  Kun tällaista mainostetaan niin sitä pitäisi myös järjestää, tämähän on harhaanjohtavaa mainontaa jäsenmaksunsa maksaville!! 

Kuka muuten vastaa Unkarinpaimenkoirat ry.n sivuston sisällöstä?  Puheenjohtaja vai webmaster?  Lain mukaan jokaisella julkaisulla, myös nettisivuilla = sähköinen julkaisu, tulee olla vastaava päätoimittaja!